image image image
Systemutveckling Netia kan erbjuda specialistkompetens inom webbutveckling och annan system- och applikationsutveckling. Vi ställer våra konsulter till förfogande med tillhörande bred erfarenhet av komplicerad systemutveckling och kunskaper i hur du som kund uppfyller moderna internationella krav och standarder.
I tidigare uppdrag har Netia tagit rollen som tekniskt ansvarig för IT-lösningen för en internetbank där vi bistod kunden med: Läs mer här
Systemförvaltning Vi har idag ett antal konsulter som sitter på långvariga uppdrag inom systemförvaltning. Våra konsulter kan hjälpa dig med att strukturera din verksamhet, skapa processer och rutiner samt att skapa nödvändig dokumentation för att effektivisera ditt arbete och leva upp till de krav som ställs på systemförvaltning.
Netia kan hjälpa dig som kund med att: Läs mer här
Verksamhetsutveckling Netias konsulter hjälper dig som kund med att bistå som mentor eller coach för projektledare vid verksamhetsutveckling. Vi har tidigare agerat som stöd för ledningen vid utformande av kontrakt mellan kundens bolag och leverantörer vad gäller förvaltning och utveckling av inköpta standardsystem. Utöver detta har vi hjälpt tidigare uppdragsgivare med att etablera nödvändiga rutiner och dokumentation för Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS)-certifiering för ett industriföretag. På företaget bistod Netia även med resurser inom:
Läs mer här